30 Ocak 2013 Çarşamba

KAYNAŞLI ANTRENÖRÜ MURAT ÇOKYAMAN OLDU

DÜZCE’DE SPOR SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
Spor29.01.2013 - 14:53:17
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce genelinde gençlerin ve çocukların spor yaparak gelişimlerini sağlamaları amacıyla ilçelerde antrenörler istihdam etmeye başladı.



Düzce’de sporun yaygınlaştırılması ve herkesin spor yapması için geçtiğimiz sene başlatılan spor seferberliği ilçelerde de devam ediyor. 2012 yılında il genelinde herkesin spor yapması amacıyla tesisleşme atağı ile birlikte birçok kişi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde sporlarını yapma imkanına kavuşurken vatandaşların bilinçli spor yapması için de antrenörler istihdam ediliyor. Özellikle ilçelerde antrenörler istihdam edilerek gençlerin ve çocukların spor salonlarına yönelmeleri amaçlanıyor. Kaynaşlı ilçesinde de Antrenör Murat Çokyaman istihdam edilerek, ilçede sporun daha da yaygınlaştırılması hedefleniyor.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kaynaşlı Antrenörlerinden Murat Çokyaman, ”Düzce Merkezde herkes spor yapıyor. Bu durumu ilçelere de kaydırmak istedik. Kaynaşlı ilçesinde çocuklarımızı, gençlerimizi ve kadınlarımızı da sporun içine dahil edeceğiz. Okullarda taramalar yapıyoruz. Spor salonlarımızda çocuklarımıza gençlerimize spor kursları veriyoruz. Kadınlarımız için de plates ve aerobik dersleri için bayan antrenörlerimiz geliyor. Kaynaşlı’da sporu geliştirmek için çalışmalarımız sürecek” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder