9 Ekim 2012 Salı


İRFAN AKDOĞAN

 

SAYIN ERDOĞANIN SAYIN  ERBAKANDAN FARKI NEDİR?

 

   Başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile rahmet ve minnetle andığımız. Daima dua ettiğimiz sayın Necmettin ERBAKAN la  aralarındaki bariz fark şudur.

    Teşbihte hata olmaz  hani bir atasözü var .’’ Erken öten horozun başı kesilir ‘’diye rahmetli Erbakan çok acele etti. Cumhurbaşkanlığı,Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Basın, Yök, Tüsiat, Tsk, Dış ve iç egemen güçler , 50 yıldır kandırılmış, beyni yıkanmış milyonlarca insan , Sindirilmiş, korkutulmuş, çaresiz kalmış, maddi ve manevi yıkımlara maruz kalmış 70 milyon Müslüman, Cumhurbaşkanından  dağdaki çobanına kadar  beyni yıkanmış insanlar, Selam vermeye dahi korkan büyük çoğunluk. Velhasıl  islamın ilk yıllarındaki durum varken, beklide daha kötü durum varken. Sayın Erbakan Amerikaya,Avrupaya, TSK ya tüm dış ve iç güçlere karşı bayrak açtı.Ancak hiçbir gücün yokken alenen karşı çıkmak  İslam tarihinden ders almamaktır.

    Peygamberimiz(sav)  e peygamberlik görevi verildikten sonra  ilk 3 yıl peygamberliğini gizlemiştir. İlk müslümanlara da  açıktan ibadet etmeyi, kuran okumayı yasaklamıştır. Taki Hz Ömer(ra) Müslüman oluncaya dek. Onun Müslüman oluşuyla müslümanlar  artık güç kazanmış  sosyal,ekomomik,emniyet,asayiş,itibar ve güven bakımından güçlenmişlerdi.

    Allah(cc)  elbette peygamberini ve inananlarını korumaya kadirdi. Ancak burada bizlere mesaj vardır. Mesaj şudur. Peygamberine  dahi  kendi dinini yaymak için  3 yıl gizli çalışma emreden Rabbimiz.  Bizlere  güçlenmeden önce gizli çalışın mesajı vermiştir. Medineye göç ettiğinde orada güçlü olan Yahudilerle antlaşma yaptırmış; Tamamen Müslümanların aleyhinde olan Hudeybiye barış antlaşmasını imzalatmıştır. Bütün bunlar biz Müslümanlara mesajdır.

    Sayın Erbakan  bu günkü kafirlerin o günkülerden daha kötü olduğunu varsayamamış, Sayın Erdoğan ise bugünkü kafirlerin çok daha şedid, çok daha kötü olduklarını fark etmiş ve bu yüzden iç ve dış güçlerin dümen suyuna girmiş gibi görünmüştür.

     Ne zamanki Cumhurbaşkanlığı, yök, Anayasa mahkemesi, Yargıtay, Danıştay,basın,Tsk v.b tüm  kurumlardan ergenokon kafalıları temizlemiş, Müslümanların özgüven kazanmalarını sağlamıştır. İşte bu nedenledir ki  Sayın Erbakanın ömrü boyunca çabaladığı birçok konuyu  Sayın Erdoğan hayata geçirmiştir. Halada  yapılacak çok şeyin olduğunu ve yeri zamanı gelince bunları da yapacağı kesindir. Aralarındaki fark budur.

    

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder