21 Mayıs 2012 Pazartesi

BEŞİKTAŞ KURUGÖLDE

Beşiktaşlı yöneticiler Berkan Gocay, Levent Çiftler, Metin Demir Vali Vasip Şahin'i ziyaret etti.
Turizm İl Müdürü Özcan Budak ve Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Beşiktaşlı olan Vali Vasip Şahin'e ismi yazılı 81 numaralı forma hediye edildi. Beşiktaş tesislerden sorumlu yönetici Berkan Gocay Kurugöl’de yapılması planlanan tesislerden söz ederek , yurt dışında kampların masraflı olduğunu vurguladı ve "Hem sporcu anlamında hem tesis anlamında çalışma yapıyoruz. Düzce'de Beşiktaş'ı daha çok sevdirip taraftar sayımızı artırmak istiyoruz. Bu nedenle Kurugöl'ü inceleyeceğiz. Buna göre bir çalışma yapacağız" dedi.
Valisi Vasip Şahin ise Beşiktaş'ın Düzce'de tesis yapmasına sıcak baktıklarını vurgulayarak, "Düzce'de Beşiktaşlı taraftarların diğer kulüpler kadar artması iyi olur. Düzce'de Beşiktaş'ı sevenler var. Fenerbahçe gibi Düzce Kurugöl'e tesis kurmasını isteriz. İnşallah iyi sonuç verir" şeklinde konuştu.
Beşiktaşlı yöneticiler Şahine’e yaptıkları ziyaretin ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı da ziyaret ederek, yine adı yazılı 81 sırt numaralı forma hediye ettiler. Bayram da tesis konusunda Beşiktaş’a gereken desteği vereceğini belirtti.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder