7 Şubat 2013 Perşembe

KAYNAŞLI KAMERA İLE GÖZETLENECEK

Yatırımları kamera ile gözetleyecekler

28.01.2013 15:48:00Yorum

Kaynaşlı Belediyesi, özellikle belediye tarafından yapılan yatırımların kontrolü ve güvenliği için ilçeye kamera sistemi kurdu...



Kaynaşlı Belediyesi, özellikle belediye tarafından yapılan yatırımların kontrolü ve güvenliği için ilçeye kamera sistemi kurdu.
Kaynaşlı’da, Belediye Başkanı İsmail Korkmaz tarafından ilginç bir uygulamaya imza atıldı. İlçede yapılan yatırımların takibi ve güvenliği için mini Mobese merkezi kuruldu. Bu sayede yapılan yatırımlarda yaşanan aksaklıklar ve yatırımlara zarar verilmesi bu sayede önlenecek. Belediye Başkanı İsmail Korkmaz yaptığı açıklamada, başta su deposu olmak üzere Belediyemiz yatırımlarının ve araç gereçlerinin kontrolü ve güvenliğini sağlamak amacıyla ilçeye kamera kayıt sistemi kurduklarını söyledi.
Bu sistemin içme suyu depoları ile ilçe meydanını rahatlıkla gördüğünü belirten Başkan Korkmaz, "Hareket edebilen ve gece görüşü bulunan kameralar sayesinde Belediyemiz yatırımları ve araç gereçleri her açıdan güvende olacak" dedi.
Korkmaz ayrıca, sistem sayesinde yaklaşık 14 kilometre uzaklıktaki içme suyu deposunu gördüklerini belirterek “Gelen suyun basınç ve bulanıklık gibi değerlerini görerek daha sağlıklı ve güvenilir içme suyu hizmetini kesintisiz vermek istiyoruz. Halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder