26 Şubat 2013 Salı

KARAYOLLARI 4. BÖLGE MÜDÜRÜ ÜÇKÖPRÜDE İNCELEMELER YAPTI

Bölge müdürü yollarda…

25.02.2013 18:18:22Yorum

Karayolları 4...



Karayolları 4. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, dün sürpriz bir şekilde Düzce’ye geldi. Düzce ziyaretine Vali Adnan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek başlayan Yeşil, daha sonra Polis evinde öğlen yemeği yedi ardından Düzce’de yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Karayolları 4. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, Düzce’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Düzce Valisi Adnan Yılmaz’ı ziyaret eden Yeşil ve beraberinde ki heyet daha sonra Polis evinde öğlen yemeği yedi. Heyet Düzce’de yapılacak olan yatırımları yerinde incelemek için Kardüz, Kuzey Çevre Bağlantı yolu gibi birçok noktaya gitti.

4. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil ve beraberindeki heyete, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır’da katılırken, Milletvekili Fevai Arslan ise sağlık sorunları nedeniyle bu geziye katılamadı.

Karayolları 4. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil Gazetemiz muhabiri Enes Bektaş’a gezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Düzce’de çeşitli incelemeler yapacaklarını belirten Yeşil, Bolu Dağı’nın turizme açılması içinde tarih verdi. Yeşil şöyle devam etti:

“ Son dönemde karayolları ulaşım sektöründe ciddi değişimler oldu. Yeni açılan duble yollarla özellikle ölümlü kazalar yok denecek seviyeye geldi. Yeni açılan yollarımızla vatandaşımız daha duyarlı bir şekilde yolda ilerliyor. Çok ileri seviyede yollarımız var. Bu yollarda sürekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Bolu Dağı’nın Abant çıkışında ve Kaynaşlı girişlerinde 2012 yılı içerisinde başlattığımız çalışmalara 2013 yılı içerisinde de devam ediyoruz. Asfaltlama çalışmaları yapacağız. Özellikle sisli havalarda aydınlatma konusunda ve uyarı cihazları koyacağız. Orta bariyerlerinde yenilenmesi kapsamında çalışmalarımız devam ediyor.

Yeni yollar Bolu Dağı, Abant, Yedigöller ve Düzce’nin Turizm potansiyelini arttıracak. Burada çeşitli çalışmalarımız devam ediyor. Otoyolların ihalelerinin iptal edilmesi ile ilgili olarak tam bir şey söylemek istemiyorum. Onu Ulaştırma Bakanlığımız ve genel müdürlüğümüzden net bilgiler alınabilir. Bugün Düzce’ye geldik. Sayın valimizin makamında heyetimiz ile birlikte bir toplantı yaptık. 2013 ve öncesinde Düzce’de neler yaptık, neler yapabiliriz bunları konuştuk. Sayın valimizin talimatları ile bütün kurumlara neler düşüyorsa ortak çalışma anlayışı ile ortak bir şekilde sürdürmek ve çalışmalarımızı yapmak istiyoruz” dedi.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder