26 Ocak 2013 Cumartesi


KAYNAŞLI TURİZM KENTİ OLUYOR

 

 

   Atanmasından istifasına kadar beraber olduğumuz sayın Erol BAYRAKTAR a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. Yeni hayatında başarılar diliyorum. Bence Kaynaşlıya en büyük hizmeti Parti içi kutuplaşmayı yok ederek birlik ve beraberliği sağlamasıdır. Kendisinden sonra İlçe başkanlığına geçeçek olan Alaatttin DİLEK kardeşimizin arkasında durması ve 20 kişilik yönetim kurulu üyelerimizin de aynı istikamette olması birlik ve beraberliğin gücünü göstermiştir. . Artık cin şişeden çıkmıştır. Birlikteliğimiz devam ettikçe Kaynaşlının önünde hiç kimse duramaz. Kaynaşlı çok kısa zaman sonra Dünyanın tanıdığı ve geldiği Turizm kenti olacaktır. Haydi Kaynaşlılar silkelenelim laf değil iş üretelim kıyıda köşede kalmış değerli insanlarımızı sahaya sürelim. Bardağın boş değil dolu tarafına bakalım hep olumsuzlukları değil olumlu olanları da görelim. Öz güvenimizi kazanalım, değerlerimizin farkına varalım.        Hiç kimseyi dışlamayalım hele şu ırkçılığı kesinlikle bırakalım. Aynı vilayetten yani Trabzonun ilçelerinden gelen Maçkalı,Tonyalı,Vakfıkebirli,oflu,çaykaralı,Sürmeneli ,Akçaabatlı kişiler sanki her biri dünyanın her bir tarafından gelmiş gibi ırkçılık yapmaktadırlar. Kesinlikle buna son vermeliyiz. Hiç kimsenin sülalesini, ırkını ana babasını, doğum yerini seçme şansı yoktur. Artık Kaynaşlı vatandaşı olalım. Burada doğduk büyüdük irkımız , sülalemiz, geçmişimiz ne olursa olsun bizler Kaynaşlı da yaşıyoruz. Kaynaşlılıyız. Ancak bu şekilde Kaynaşlı  marka şehir olur.

  - Fenerbahçe sayesinde Kaynaşlı dünyada tanınan bir şehir haline geldi. Bu sayede Beşiktaşta artık Kaynaşlıda Trabzon, Galatasaray ve büyük külüplerde Kaynaşlıya gelmenin hazırlığını yapmaktadırlar.

  - Kuveytliler Kaynaşlıdan yer almış daha fazla yer almak için araştırmalarına devam etmektedirler.

   - Nisan ayında Vali başta olmak üzere milletvekilleri ve yetkililer Kuveytte Düzcenin tanıtımını yapmak için Kuveyte gideceklerdir.

   - İş adamları ve müteahhitler fellik fellik Kaynaşlı da yer aramaktadırlar.

    -2. etap Toki konutlarının yapımı için Kaynaşlı içinden ve dışından yüzlerce kişi Belediyemizi sıkıştırmaktadırlar.

   - Darıyeri Hasanbey, Sarıçökek, Yörükler, Darıyeri Mengencik, Üç köprü köylerini Kaynaşlı Belediye sınırları içine alırsak artık Kaynaşlıyı kimse tutamaz.

  -  Kaynaşlı aynı zamanda Üniversite şehri oluyor. Kampüsün Düz ormana yapılması artık kesinleşmiştir.

   Sadece bu saydığım projeler Kaynaşlının marka olmasına yetecektir. Yeter ki  Ak parti Kaynaşlı teşkilatı önce kendi içinde birlik beraberliği sağlasın. Sonrada Kaymakam, Belediye Başkanı , Kurum müdürleri, Sivil toplum örgütleri, Siyasi parti temsilcileri, v.b tüm Kaynaşlı yetkilileri birlik beraberlik içinde olsunlar. İşte o zaman torunlarımız bizleri hayırla yadedecek. Gelecek nesillere yaşanabilir Kaynaşlı bırakmış olacağız.

HAYDİ KAYNAŞLI HEP BERABER İLERİ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder