20 Kasım 2012 Salı

Fakir Babası Muhtar Vefat Etti

Fakir Babası Muhtar Vefat Etti

Kaynaşlı Çele Mahallesi Muhtarı İrfan Sakallıoğlu vefat etti...



Kaynaşlı Çele Mahallesi Muhtarı İrfan Sakallıoğlu vefat etti. Fakir fukaraya yaptığı yardımlardan dolayı çevresinde “fakir babası” diye anılan Sakallıoğlu dün sevenlerinin gözyaşları arasında Kaynaşlı’da toprağa verildi.

Kaynaşlı Çele camiinde kılınan öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Cenaze namazının ardından Sakallıoğlu Çele mahalle mezarlığına defnedildi.
Cenaze namazına Vali Adnan Yılmaz, Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye meclis üyeleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Merhum İrfan Sakallıoğlu’nun ölmeden az önce bir masa başında kahvesi, suyu ve sigarasını hazırladığı, kalbine bir ağrının girmesinin ardından, uzanmak için yattığı ve burada kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.
Yaşadığı hayat boyunca bir çok sosyal sorumluluk projesine katıldığı, bir çok fakire yardım yaptığı, yardım malzemeleri toplayarak özellikle çocukları sevindirdiği öğrenildi. Düzcenin Sesi gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet ve mağfiret, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder