24 Ağustos 2012 Cuma

BAKAN YILDIZ AKÇAKOCADA

Doğalgaz tesislerini inceledi
BAKAN YILDIZ AKÇAKOCA’DA
BAKAN YILDIZ AKÇAKOCA’DA
Çayağzı Dogalgaz Proses Tesislerinde inceleme yapmak üzere Akçakoca’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Düzce heyetiyle Sky Towers otelde bir araya geldi. Yıldız, Akçakoca’da doğalgaz kullanımı hakkında bilgi aldı.
24.8.2012 - 17:36
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız bugün Akçakoca’ya geldi. Akçakoca-Çayağzı Doğalgaz Proses Tesisleri'ni incelemek için gelen Yıldız’ı Akçakoca’ya gelişinde Vali Adnan Yılmaz, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Kaymakam Mehmet Ünal , Belediye Başkanı Fikret Albayrak, , AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu karşıladı. Bakan Yıldız,Düzce heyeti ile Sky Tower’de görüşmelerde bulundu. Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, doğalgaz kullanımı hakkında bilgi verirken, Bakan Yıldız da doğalgazın en uygun enerji çeşidi olduğunu ifade etti.
Bakan Yıldız daha sonra Akçakoca Merkez Camii'nde cuma namazını kıldı. Cuma namazının ardından Bakan Yıldız ve beraberindekiler Çayağzı Dogalgaz Proses Tesislerine hareket etti. Bakan Yıldız burada da incelemelerde bulunarak tesis hakkında bilgi aldı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder