15 Temmuz 2012 Pazar

KAYNAŞLI KIRGIN ÇAYIRINDA ŞENLİK

Gırgın’da horon sesleri
AK PARTİ 1.YAZ ŞENLİĞİ
AK PARTİ 1.YAZ ŞENLİĞİ
Ak Parti 1. Yaz Şenliği Kaynaşlı kırgın çayırında gerçekleştirildi. Şenliğe yaklaşık 20 bin kişi katılırken, çeşitli etkinliklerde düzenlendi. Erkan Çakır, Emine Genç ve Sinan Yılmaz şenliğe katılanları şarkılarıyla coşturdu.
15.7.2012 - 16:06

Kaynaşlı Gırgın Çayırı’nda bu yıl ilk kez düzenlenen şenliğe, Milletvekili Fevai Arslan, AK Partili belediye başkanları, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, AK Parti’nin tüm teşkilatları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
İlk olarak Erkan Çakır’ın sahne aldığı şenliklerde alanı dolduran yüzlerce kişi horon oynadı. Çakır’ın ardından sahneyi Emine Genç aldı ve şenlik alanındakileri coşturdu. Son olarak ise sahneye Trabzon Kolbastısı şarkısı ile ünlenen Sinan Yılmaz çıktı ve şenliğe katılanları yerinden oynattı
AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu Yaptığı konuşmada şenlikleri geleneksel hale getireceklerini dile getirdi.
Kaşıkoğlu, “ Teşkilatlarımızda güzel çalışmalar yapılıyor. Hepiniz evinizden, işinizden fedakarlık edip bu milletin bekası, huzuru, daha fazla gelişmesi için mesai harcıyorsunuz. Allah bu güne kadar emeklerimizi zayi etmedi. Ancak dinlenmek hepimizin hakkı. Bugün de burada ailelerimizle birlikte toplandık. Birbirimizle sıcak diyaloglar kurmamız, daima birlik beraberlik halinde olmamız, ortak faaliyetler yürütebilmemiz ve ülkemiz adına daha istekli çalışmamız açısından bu tür eğlencelerin önemli olduğunu düşünüyorum. Güzel bir gün geçireceğiz. Bu güzelliklerin geleneksel hale gelmesini temenni ediyorum. “ dedi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder