5 Mayıs 2012 Cumartesi

BİR İLK DAHA

BİR İLK DAHA

Hayat her zaman ilklerle doludur. Aciz bir kul ve vatandaş olarak pek çok ilkler yaşadım. Fakat  bu seferki çok daha heyecan , saygı ve sevgi içinde bir ilk.;  Çünkü Kaynaşlı Ak parti ilçe teşkilatı olarak  aylık gazete çıkarmaya karar verdik. Bu gazetede bana  köşe yazarlığını layık gören Ak parti ilçe teşkilatındaki dava arkadaşlarıma  yazıma başlarken en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

        10 yıllarca önce İmam- hatip olarak  daha sonra yine 10 yıllarca eğitimci olarak  canı gönülden seve seve  bıkmadan, yorulmadan  ibadet aşkıyla  çalışmamın semeresini Rabbime şükürler olsun ki  yetişmiş onlarca din adamı ve onlarca yüksek makam sahibinin  bazen  yüz yüze, bazen telefonla, bazen de gıyabımda bana teşekkür etmeleri ve dua etmeleri benim için en büyük ödüldür. Yapmış olduğum hiçbir amelime güvenmiyorum. Ancak yetiştirdiğim binlerce talebemden dolayı kazandığım sadaka-i cariyenin beni kurtaracağına inanıyorum.

        Sayın Kaynaşlı lılar  bize bu partiyi  lutfeden Allahımıza ne kadar şükretsek azdır. Genç kardeşlerim bilmezler ancak 30 yaş üzeri olan bizler Türkiye nin nasıl  laiklik maskesi altında irtica denen ne idüğü belirsiz bir cümlenin arkasına sığınarak  milyonlarca müslümanın şahsiyeti,şerefi,haysiyeti,malı,parası,inancı, hayatı, hayali,umudu ve bütün değerlerinin nasıl yok edildiğini;  iliklerine kadar hissederek  çok ağır şekilde yaşadık. Güzel vatanımızın parası, geleceği, umudu her şeyi birkaç kişiye peşkeş çekilmiş,  öyleki Belarus denen küçük bir ülkeden 1milyon dolar borç alamaz hale getirilmiştir. Evet yanlış okumadınız bir milyon dolar borç parayı bize bu ülke vermemiştir. Şimdi ise  ülkemiz her yıl 5 milyar dolar fakir ülkelere borç değil bağış yapmaktadır. Nereden nereye . Televizyonlarda , resmi dairelerde , basında Allah demek yasak iken(Tanrı) bugün okullarımızda Kuran-ı kerim ve Peygamberimizin hayatı okutulma kararı alınmıştır. Nereden nereye . Emekli olunduğunda  emekli  ikramiyesi ile bırakın bir evi sıfır kilometre araba bile alınamazken bugün her ailede en az bir araba çoğunda iki araba bulunmaktadır. Evi olmayan neredeyse kalmamıştır. Nereden nereye  Bize bu günleri yaşatan Başta başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları olmak üzere tüm  Ak parti mensuplarına ve oy vererek Ak partiyi 3 kez büyük çoğunlukla tek başına iktidara taşıyan  bilinçli dava arkadaşlarımıza  sonsuz minnet ve  şükranlarımı sunuyorum.

        Sayın Kaynaşlı lar  Ak partinin iktidara geldiği 2002 yılından sonra nasılki geleceğe güvenle bakan, özgüven sahibi , kalkınma rekorları kıran, parmakla gösterilen ,çağdaş gelişmiş bir ülke haline geldiyse Kaynaşlımızda bu hale gelmelidir.

        1999 depreminde yıkılan Kaynaşlımız  ne yazıkki çeşitli sebeplerden dolayı yeterli hizmeti alamamıştır. Kurulduğundan beri içinde bulunduğum Ak parti  ilçe yönetiminde emin olun bugünkü yönetim kadar umutlanmadım. Bugünkü yönetimin Kaynaşlımıza  hiç olmadığı kadar büyük hizmetler vereceğinden hiçbir şüphem yoktur. Elbette umutlanmamım sebepleri vardır.

      1- İlçe başkanımız sayın Erol Bayraktar eğitimli, kültürlü, genç,dinamik,uyumlu,Ak parti üst yönetimin güvendiği ve atadığı bir başkan olması, Bu kardeşimizin atanmasıyla Kaynaşlı bir oh çekmiş, yıllardır süren çekişmeler,küslükler,benlikler, dargınlıklar sona ermiştir.

      2- Kaynaşlının çocuğu olan, iki dönem milletvekilliği döneminde Kaynaşlıya çeşitli sebeplerden dolayı yeteri kadar hizmet veremeyen Sayın Metin Kaşıkoğlu Başbakanımız tarafından Düzce il Başkanlığına atanmıştır. Sayın Erol Bayraktarın yakın dostu olan  bu kardeşimizle el ele vererek Kaynaşlıya layık olduğu hizmeti vereceklerdir.

     3- Düzce milletvekillerimizin 3 de son derece uyumludur. Buda bize hizmet gelmesinde kolaylık sağlayacaktır.

     4- Düzce valimiz,Düzce belediye başkanımız,Düzce resmi kurum ve kuruluşları ile  Kaynaşlı kaymakamımız , Belediye Başkanımız , Kaynaşlının tüm resmi kuruluşları , sivil toplum örgütleri ve siyasi örgütler olarak tam bir uyum içersindedirler. Bu da elbette Kaynaşlıya hizmeti kolaylaştıracaktır.

     5- Ak parti ilçe yönetimine yeni atanan arkadaşlarım son derece uyumlu,azimli,olgun, çıkarını değil Allahın rızasını dileyen, kültürlü,seviyeli, barışcı, Kaynaşlı için ölmeye bile hazır son derece kıymetli insanlardan oluşmaktadır. İşte bu nedenle umutluyum.

      Sayın Kaynaşlı lar  yazıma son verirken  Kaynaşlımız için sizlerden dualarınızı ve gayret lerinizi esirgememenizi araz ediyorum. Her şey Kaynaşlı için. Selam ve dua ile.



                                                                                                 Fahri  YAVUZ
                                                                                               Emekli Öğretmen

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder